Mielenterveys

Seurakunnan diakoniatyö tekee mielenterveystyötä yhteistyössä kunnan mielenterveystyön kanssa. Seurakunta tarjoaa mielenterveyttä tukevaa ja ylläpitävää toimintaa mm. ryhmätoiminnan ja leirien sekä retkien kautta.

Minätalo-ryhmä alkaa 4.10.2018

Mielen hyvinvointiin liittyvä minätalo -ryhmä kokoontuu kuusi kertaa loka-marraskuun aikana Masalan kirkolla torstaisin klo 13-15.

Ryhmässä keskustellaan ja käydään läpi erilaisia teemoja mitkä vaikuttavat meidän hyvinvointiimme.

Ryhmäkerrat alkavat kahvittelulla ja kerran aikana käytämme minätalo-menetelmää, minkä avulla jokainen pääsee pohtimaan teemoja myös itsenäisesti. Menetelmä on työväline mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen tarkasteluun ja jäsentämiseen.

Ryhmä vaatii ilmoittautumisen ja sitä ohjaamassa ovat Masalan alueen diakoniatyöntekijät Virve ja Inkeri.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 26.9. mennessä: Inkeri Saksa p. 050 325 0627 tai Virve Saarela p. 0400 815 483

s-posti: etunimi.sukunimi@evl.fi

PL26