Apua ja tukea

Seurakunta voi antaa tukea ja apua erilaisissa elämänkriiseissä ja ongelmissa. Toimimme yhteistyössä eri auttajatahojen kanssa tavoitteena autettavan kokonaisvaltainen tukeminen.

Jos tarvitset diakonian apua, ole yhteydessä oman asuinalueesi diakoniatyöntekijöihin tai tule käymään vastaanottoaikana (ks. tapahtumat).

Keskustan alueen päivystys ja lahjoitusruuan jako torstaisin klo 10-12. Viimeinen päivystys 19.12.

Masalan alueen päivystys tiistaisin klo 9-10. Päivystystä EI ole 8.10. Viimeinen päivystys 17.12.

Veikkolan alueen päivystys ajanvarauksella.

Eteläinen alue (Hangontien eteläinen puoli) päivystys ajanvarauksella sekä Torstaituvan yhteydessä kerran kuukaudessa. 12.9., 10.10., 14.11., 12.12.

virkavapaalla

Virkavapaalla

diakoniatyöntekijä

Eteläinen Kirkkonummi ja Kantvikin alue sekä itäinen Kirkkonummi ja Masalan alue