Passiodraama - Tien sinne te tiedätte

Kirkkonummen kirkko

Passiodraama johdattaa joulusta pääsiäiseen

Passiodraama tuo pääsiäisen tapahtumat meille eläväksi näytelmän ja musiikin keinoin.

Pääsiäisnäytelmien klassikoksi Suomessa noussut Tytti Issakaisen (os. Jäppinen) v. 1974 kirjoittama ja säveltämä Passiodraama - Tien sinne te tiedätte johdattaa meidät pääsiäissanoman äärelle.
Passiodraama pohjautuu Johanneksen evankeliumin teksteihin. Passiodraama toteutetaan tällä kertaa OPKOn (Suomen Evankelis-Luterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys ry) ja Suomen Raamattuopiston yhteistyönä.
Näytelmän ohjaa Liisa Kosonen, kuoroa johtaa kanttori Kaisu Rauhamaa ja Olli Lehmonen vastaa musiikista.

Näytelmä kertoo pääsiäisen tapahtumista ytimeen käyvästi ja päättyy pysäyttäviin Marian sanoihin: "Olen nähnyt Herran. Hän käski minun tulla teidän luoksenne ja sanoi minulle näin: "Mene minun veljeni tykö ja sano heille, että minä menen ylös, minun isäni tykö, minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö." Hän elää!
- Siinä on koko joulun ja pääsiäisajan sanoma tiivistettynä.

Vapaa pääsy(käsiohjelma 10€)
  • Musiikki Musiikki

Papiston ja muusikkojen esihenkilö.

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Tällä hetkellä toimin myös pappien ja kanttorien esihenkilönä.