Itsenäisyyspäivän kaksikielinen sanajumalanpalvelus

Seppele sankarihaudalla.

Kirkkonummen kirkko

Itsenäisyyspäivä - Kiitos isänmaasta!

Itsenäisyyspäivän vietto Kirkkonummella alkaa seppeltenlaskulla sankarihaudalla klo 11.30.

Heti seppeltenlaskun jälkeen on Kirkkonummen kirkossa kaksikielinen sanajumalanpalvelus, jossa pappeina Fred Wilén ja Johanna Tilus, esirukouksen lukee diakoniatyöntekijä Jenny Airaksinen. Musiikista vastaavat Mari Sirén ja vaskiyhtye St. Michael Brass. Partiolaiset avustavat messussa.

Kolehti kerätään Sotainvalidien Veljesliiton, Suomen Sotaveteraaniliiton, Rintamaveteraaniliiton ja Kaatuneitten
Omaisten Liiton hengelliseen työhön Veteraanivastuu ry:n kautta. Voit osallistua kolehtiin käteisellä tai MobilePayn kautta.

Jumalanpalveluksen jälkeen on kansalaisjuhla Kirkkonummen kunnantalolla, jossa kahvitarjoilu, puheita ja musiikkiesityksiä.

Kaikkiin Kirkkonummen itsenäisyyspäivän tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Tervetuloa!
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Itsenäisyyspäivä Kirkkonummella - kunnan tapahtumakalenteri. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

vapaapäivät ma, ti