Krito-ryhmä

ti 10.1. klo 18.00 – 20.00

Veikkolan seurakuntakoti

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa Krito-ryhmään!

KRITO-ryhmä
Oletko kaivannut ryhmää, jossa voit luottamuksella käydä läpi elämääsi, itseäsi ja historiaasi?

Jos vastasit myöntävästi, Veikkolassa tammikuussa alkava Krito-ryhmä eli kristillisen toipumistyön ryhmä saattaa olla Sinun juttusi. Krito- vertaisryhmässä saat jakaa tarinaasi, kuunnella toisia, kirjoittaa ja rukoilla. Jokainen on mukana itseään varten tasavertaisena ryhmän jäsenenä. Ryhmässä opetellaan kohtaamaan omia kokemuksia ja tunteita ja puhumaan niistä totta luottamuksellisessa ilmapiirissä. Hiljalleen voi kasvaa luottamus itseen, toisiin ihmisiin, elämään ja Jumalaan, ja voit löytää yhteyden näihin.

Ryhmän jäsenet sitoutuvat noudattamaan Krito-ryhmän sääntöjä. Ne luovat turvalliset raamit sielunhoidolliselle kokoontumiselle. Sääntöjä ovat mm. ehdoton luottamuksellisuus, ajan jakaminen tasan ryhmäläisten kesken ja toisten kuunteleminen ilman neuvomista.

Ryhmä kokoontuu 7 kertaa tiistaisin 10.1.2023 alkaen. Viimeinen kerta on hiihtoloman jälkeen 28.2.-23. Käytämme ryhmässä teemaan tarkoitettua materiaalia ja pohdimme asioita myös elämäämme vaikuttavien kriisien kautta.

Ilmoittautumiset 27.11.2022 mennessä ensisijaisesti täällä nettisivulla kirkkonummenseurakunnat.fi/tapahtumat. Voit myös ilmoittautua puhelimitse aikuistyön sihteerille: Ritva Nurmi 050 306 2727.
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä