Miesten perjantai-ilta

pe 30.9. klo 17.00 – 20.30

Kirkkonummen Palvelutalo, Rajakuja 3

Tervetuloa miesten perjantai-iltaan!

Miesten perjantai -ilta

Klo 17 Kuntosali (sisäänpääsykortti ostettava etukäteen Palvelutalon toimistolta)

Klo 18 Sauna

Klo 18.30 Iltapala

Klo 19 Keitä ovat Adam ja Eeva? alustus Matti Nylund

- Olen jo kohtuulliseen ikään päässyt ja siksi mielestäni on jo aika löytää vastauksia ihmisen perimmäisiin kysymyksiin?

Näin kertoo kirkkonummelainen Matti Nylund, joka syyskuisessa Miesten Perjantai -illassa 30.9 valottaa tarkemmin löydöksiään elämän tarkoituksesta ja myös ajasta tämän elämän jälkeen.

- Ihmisen olemukseen kuuluu, että se miettii ja askaroi elämän perimmäisten kysymysten äärellä. Ei sellainen puuha suinkaan ole helppo, mutta ollakseen ihminen, tulee niin tehdä.

- Ajattelin asettaa eteemme kysymyksen, onko tieteellä ja esimerkiksi filosofialla todellisia vastauksia näihin ikuisuuskysymyksiin. Siis sellaisia, jotka eivät haihdu ilmaan myöskään tosi paikan tullen, elämän vastoinkäymisissä.

Nylundin mukaan ei miehen tule tyytyä vähempään kuin totuuteen, koska kaikki muu on katoavaista. Muu kuin totuus haihtuu lopulta kuin savu ilmaan. Onnettominta hänen mielestään on laittaa pää pensaaseen eli olla ajattelematta ja haaskata aikansa vaikkapa viihteeseen, jota tämä aika ja maailma on pullollaan.

- Tarkoitukseni on myös pohtia, millaisia ihmisiä olivat Adam ja Eeva. Keitä he olivat ja millainen vaikutus heillä on tänään ihmiskunnassa?

- Pakosta joudumme myös ottamaan haasteen Jumalan olemuksesta ja Saatanan eli paholaisen todellisuudesta.

- Mukaan kannattaisi ottaa hiukan paperia ja kynä ja myös Raamatun.

 

Syyskuinen Miesten Perjantai -ilta 30.9 on Kirkkonummen Palvelukeskuksessa Rajakuja 3. Ilta on totutusti miesten avointa ja luottamuksellista yhdessäoloa.

Miehet Kirkkonummelta ja laajemminkin lähiseudulta ovat tervetulleita.

 

Ennakkotietona se, että kuukauden päästä lokakuussa perjantaikokoontuminen on yhteiskristillinen, miehille tarkoitettu ”Se löytyi” –ilta. Päivä on 28.10 klo 18 iltapala, klo 19 ohjelmallinen osuus, Palvelukeskus, Rajakuja 3 

 

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä