Messu Masalan kirkossa

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Tervetuloa messuun!

Messussa saamme yhdessä hiljentyä Jumalan edessä. Rukoilemme, kuulemme Jumalan sanaa, laulamme ja vietämme ehtoollista.
Kaikenikäiset ovat tervetulleita messuun. Kirkossa on erityinen paikka pieniä messuvieraita varten. Ennen messun alkua tai messun kuluessa voit käydä sytyttämässä kynttilän ja lahjoittaa kolikon Lähetyksen hyväksi. Voit jättää messuun tullessasi tai sieltä lähtiessäsi esirukouspyynnön.
Pappina Nina Stjernvall-Kiviniemi, kanttorina Pia Innala, avustajana Anne-Mari Teukku ja messutehtävissä vapaaehtoisia seurakuntalaisia. Aiheena Pyhän hengen odotus.
Mukana Räfsö 4. luovan riparin nuoret huoltajineen.
Kolehti: Koulutuksen mahdollistamiseen ja opetuksen laadun parantamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta. Kirkon Ulkomaanavun säätiö. Käytössä MobilePay.