Luomakunnan sunnuntain messu ja luontoretki kirkon ympäri

Kirkkonummen kirkko

Luomakunnan ja Suvivirren sunnuntain messun aiheena on Pyhän hengen odotus.

Messussa Pyhän Mikaelin kirkossa saamme yhdessä hiljentyä Jumalan edessä. Rukoilemme, kuulemme Jumalan sanaa, laulamme myös Suvivirren ja vietämme ehtoollista.
Kaikenikäiset ovat tervetulleita kirkkoon. Kirkon toisessa siivessä on erityinen Mikaelin kulma pieniä messuvieraita varten. Ennen messun alkua tai messun kuluessa voit käydä sytyttämässä kynttilän ja lahjoittaa kolikon Lähetyksen hyväksi. Voit jättää messuun tullessasi tai sieltä lähtiessäsi esirukouspyynnön.
Pappina Nina Stjernvall-Kiviniemi, seurakuntamuusikkona Maria Laakso, messutehtävissä vapaaehtoisia seurakuntalaisia, puhe: Matti Nieminen. Mukana vaellusrippikoulu- sekä laulukuoro Verso.
Kolehti: Koulutuksen mahdollistamiseen ja opetuksen laadun parantamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta. Kirkon Ulkomaanavun säätiö. Käytössä MobilePay.

Messun jälkeen luontoretki kirkon ympäri ja kirkkokahvit tapulin juurella. Oppaanamme luontoretkellä erityisasiantuntija Matti Nieminen ympäristöministeriöstä. Kirkkokahveilla mukana keskustelemassa kirkkovaltuuston ja kunnanvaltuuston jäsen Antti Salonen.