Messu Kirkkonummen kirkossa

Kirkkonummen kirkko

Tervetuloa kirkkoon!

Messussa Pyhän Mikaelin kirkossa saamme yhdessä hiljentyä Jumalan edessä. Rukoilemme, kuulemme Jumalan sanaa, laulamme ja vietämme ehtoollista.
Kaikenikäiset ovat tervetulleita kirkkoon. Kirkon toisessa siivessä on erityinen Mikaelin kulma pieniä messuvieraita varten. Ennen messun alkua tai messun kuluessa voit käydä sytyttämässä kynttilän ja lahjoittaa kolikon Lähetyksen hyväksi. Voit jättää messuun tullessasi tai sieltä lähtiessäsi esirukouspyynnön. Aiheena Sydämen puhetta Jumalan kanssa
Pappina Krista Tiainen, kanttorina Johanna Salmela, messutehtävissä vapaaehtoisia seurakuntalaisia.
Mukana Räfsö 5 -rippikouluryhmän nuoret huoltajineen.
Kolehti: Hengellisen elämän vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa. Hiljaisuuden ystävät ry. Käytössä MobilePay.

aikuistyö ja lähetystyö vapaapäivät to ja pe