Veikkolan vähävaraisten lasten joululahjakeräys - lahjatoiveet esillä

to 25.11. kello 18.00 - 20.00
Veikkolan seurakuntakoti

Veikkolan oma vähävaraisten lasten joululahjakeräys tulee taas. Diakoniatyö on saanut veikkolalaisilta asiakasperheiltä lasten joululahjatoiveita, joita pidetään esillä Veikkolan seurakuntakodilla.

Diakoniatyö on saanut veikkolalaisilta asiakasperheiltä lasten joululahjatoiveita, joita pidetään esillä Veikkolan seurakuntakodilla. Mikäli haluat käydä toteuttamassa jonkun näistä toiveista, voit käydä hakemassa sen Veikkolan seurakuntakodin aulasta (os. Kisapolku 1) jonain seuraavista ajankohdista: ke 24.11. klo 18-19, to 25.11. klo 18-20 tai la 13-15. Lahjatoiveiden yhteydessä on ohjeet lahjojen luovuttamisesta diakoniatyölle, jotta saamme jaettua avun perille. Ole mukana tuottamassa hyvää joulumieltä Veikkolan alueen lapsille!

Johtava diakoniatyöntekijä

Veikkolan alue ja pohjoinen Kirkkonummi