Messu Kirkkonummen kirkossa SUORATOISTO

Kirkkonummen kirkko

Tervetuloa messuun!

Messussa Pyhän Mikaelin kirkossa saamme yhdessä hiljentyä Jumalan edessä. Rukoilemme, kuulemme Jumalan sanaa, laulamme ja vietämme ehtoollista.
Kaikenikäiset ovat tervetulleita kirkkoon. Kirkon toisessa siivessä on erityinen Mikaelin kulma pieniä messuvieraita varten. Ennen messun alkua tai messun kuluessa voit käydä sytyttämässä kynttilän ja lahjoittaa kolikon Lähetyksen hyväksi. Voit jättää messuun tullessasi tai sieltä lähtiessäsi esirukouspyynnön.
Pappina Juhani Nurminen, kanttorina Johanna Salmela, messutehtävissä vapaaehtoisia seurakuntalaisia.

Pyhän Mikaelin kirkossa saa voimassa olevan kokoontumisrajoituksen mukaan olla samanaikaisesti enintään 250 henkilöä. Jumalanpalvelukseen voi osallistua myös verkon välityksellä Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan facebook-sivuston kautta. Linkki lähetykseen löytyy seurakunnan verkkosivujen etusivulta www.kirkkonummenseurakunnat.fi

aikuistyö ja lähetystyö vapaapäivät to ja pe

vapaapäivät ma ja ti

Veikkolan aluetyö. Valona-kuoron johtaja.