Messu Haapajärven kirkossa

Haapajärven kirkko

Tervetuloa kirkkoon!

Messussa saamme yhdessä hiljentyä Jumalan edessä. Rukoilemme, kuulemme Jumalan sanaa, laulamme ja vietämme ehtoollista.
Kaikenikäiset ovat tervetulleita kirkkoon. Ennen messun alkua tai messun kuluessa voit käydä sytyttämässä kynttilän ja lahjoittaa kolikon Lähetyksen hyväksi. Voit jättää messuun tullessasi tai sieltä lähtiessäsi esirukouspyynnön. Aiheena: Jeesus antaa elämän. Tätä sunnuntaita kutsutaan myös pikkupääsiäiseksi.
Pappina Johanna Siltala, kanttorina Mari Sirén. Messutehtävissä mukana vapaaehtoisia seurakuntalaisia.

Haapajärven kirkossa saa voimassa olevan kokoontumisrajoituksen mukaan olla samanaikaisesti enintään 125 henkilöä.

johtava kanttori

Vapaapäivät pe ja la

Masalan aluetyö. Johdettavana olevat musiikkiryhmät: Laulu- ja soitinyhtye Verso, Seurakuntakuoro, Lasten musiikkiryhmä  Tähti, nuorten messubändi.

Huom. konserttivarauskyselyt:  kanttori Mari Sién

Rippikoulutiimi, papiston esimies.

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä toimin myös papiston esimiehenä.