Purjehdusriparin konfirmaatiomessu

Kirkkonummen kirkko

Tervetuloa nuoret ja heidän läheisensä!

Tässä konfirmaatiomessussa konfirmoidaan purjehdusrippikoulun nuoret. Pappina Johanna Siltala, nuorisotyönohjaaja Hugo Lehkonen, muusikko Maria Laakso. Nuoret ja isoset avustavat messun eri tehtävissä.

Kirkossa nuorten juhlaan voivat osallistua vain ne nuorten läheiset, jotka nuoret ovat kutsuneet saamansa ryhmäkohtaisen enimmäismäärää koskevan ohjeen mukaan. Pyhän Mikaelin kirkossa saa voimassa olevan kokoontumisrajoituksen mukaan olla samanaikaisesti enintään 200 henkilöä.

Konfirmaatioon voi osallistua verkon välityksellä Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan facebook-sivuston kautta. Linkki lähetykseen löytyy seurakunnan verkkosivujen etusivulta www.kirkkonummenseurakunnat.fi

Rippikoulutiimi, papiston esimies.

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä toimin myös papiston esimiehenä.