Talvirippikoulun konfirmaatio SUORATOISTO

Kirkkonummen kirkko

Tervetuloa kirkkoon konfirmoitavat nuoret sekä heidän kutsutut läheisensä!

Tässä messussa konfirmoidaan Talvirippikoulun nuoret.

Kirkossa nuorten juhlaan voivat osallistua vain ne nuorten läheiset, jotka nuoret ovat kutsuneet saamansa ryhmäkohtaisen enimmäismäärää koskevan ohjeen mukaan. Voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaan Pyhän Mikaelin kirkossa voi olla samanaikaisesti enintään 105 henkilöä turvavälein.

Konfirmaatioon voi osallistua verkon välityksellä Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan facebook-sivuston kautta. Linkki lähetykseen löytyy seurakunnan verkkosivujen etusivulta www.kirkkonummenseurakunnat.fi

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.