Kiirastorstain ehtoollishetki

Kirkkonummen kirkko

Ehtoollisen vietto, suomalainen ja ruotsalainen seurakunta

Kiirastorstaina käymme pyhälle aterialle yhdessä Jeesuksen ja opetuslasten kanssa.
Jumalanpalvelus lähetetään suoratoistona klo 18.00. Lyhyt ehtoollishetki kirkossa klo 19, 19.10, 19.20, 19.30 ja 19.40.
Mukana Johanna Siltala ja Susanna Löngvist. Tilaisuus on yhteinen ruotsalaisen seurakunnan kanssa.

Luuk. 22: 14-22
Kun hetki koitti, Jeesus kävi aterialle yhdessä apostolien kanssa. Hän sanoi heille: "Hartaasti olen halunnut syödä tämän pääsiäisaterian teidän kanssanne ennen kärsimystäni. Sillä minä sanon teille: enää en syö pääsiäisateriaa, ennen kuin se saa täyttymyksensä Jumalan valtakunnassa." Hän otti käsiinsä maljan, kiitti Jumalaa ja sanoi: "Ottakaa tämä ja jakakaa keskenänne. Minä sanon teille: tästedes en maista viiniköynnöksen antia, ennen kuin Jumalan valtakunta on tullut."

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.