Pyhäinpäivän iltakirkko

Kirkkonummen kirkko

Tervetuloa kirkkoon!

Pyhäinpäivän iltana muistamme erityisesti vuoden aikana Kirkkonummella hautaan siunattuja seurakuntalaisia.
Tänä vuonna järjestämme kolme eri tilaisuutta, jotta voimme mahdollistaa turvallisen kokoontumisen.
Hautaan siunattujen nimet luetaan seuraavan jaottelun mukaisesti: klo 18 tilaisuudessa luetaan Kirkkonummella tai muualla (ei kuitenkaan Haapajärvellä) hautaan siunattujen nimet, joiden sukunimi alkaa kirjaimella A-M.

(klo 19.30 tilaisuudessa luetaan hautaan siunattujen nimet, jotka alkavat N-Ö ja Haapajärven siunauskappelissa klo 18 alkavassa tilaisuudessa luetaan Haapajärvellä hautaan siunattujen nimet.)

Iltakirkossa kuulemme Raamatun sanaa, rukoilemme, hiljennymme kauniin musiikin äärelle ja sytytämme kynttilät jokaisen muistolle nimeltä mainiten.

Mukana pastorit Johanna Tilus ja Johanna Siltala sekä kanttori Mari Sirén. Nuorten Merituuli-kuoro Tuuli Lehtomäen johdolla.