Messu Haapajärven kirkossa

Haapajärven kirkko

Tervetuloa messuun!

Tämän pyhän aihe kehottaa meitä tutkimaan itseämme, omaa elämäämme. Haapajärven kirkossa vietämme myös lähetyspyhää. Tule tutustumaan uusiin nimikkolähetteihimme Ahosiin, jotka tekevät työtä Itä-Aasiassa lähetysjärjestö Kylväjän kautta. Messun jälkeen "kirkkomehut" joko kirkon pihalla tai huonon sään sattuessa kirkkosalissa. Tällöin voimme kuulla vielä tarkemmin Ahosten työstä.

Messussa on mukana pappi Anna-Maija Kuutti-Manninen, muusikko Maria Laakso, sekä avustamassa Ritva ja Juha Nurmi.

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.