Helatorstain kaksikielinen hartaus verkossa

Kirkkonummen kirkko

Tervetuloa seuraamaan helatorstain hartautta!

Tervetuloa verkon kautta helatorstain kaksikieliseen hartauteen Haapajärven kirkosta! Lähetyksen suoratoisto alkaa Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan facebook-sivulla torstaina 21.5. klo 18. Hartaus on katsottavissa viikon ajan.

Hartauden toimittavat pastorit Lars-Henrik Höglund ja Nina Stjernvall-Kiviniemi sekä kanttori Susann Joki ja muusikko Maria Laakso.

Helatorstai on juhlapäivä, jonka aiheena on Jeesuksen palaaminen taivaan kotiin, Isän Jumalan luokse. Kerrotaan, että tätä päivää pidettiin joskus vanhoina aikoina niin pyhänä, ettei edes ruoho kasvanut silloin, vaan koko luomakunta seisahtui ihmettelemään suurta käännekohtaa Jeesuksen elämässä. Hartaudessa seisahdetaan hetkeksi yhdessä ihmettelemään ja rukoilemaan.

Hartaudessa laulamme
virsi 570: 1, 3
virsi 106
psalm 532

Kantor

Mina lediga dagar är oftast torsdagar och fredagar. Du når mig bäst via e-posten

Mitt huvudintresse är sång. 1995 blev jag färdig från Sibelius-Akademin med A-examen och samma år blev jag musikmagister, utöver detta har jag studier inom körledning.

Under fritiden fungerar jag som sånglärare i Sjundeå musikförening, där jag har några elever. Jag är också med i Kyrkslätts operaförening.

Seurakuntamuusikko,

Musiikkileikkikoulu, kouluyhteistyö, nuorten messubändi, hoivamusiikki