Nallekirkko verkossa

to 14.5. kello 15.00 - to 14.5. kello 15.30
Kirkkonalle istuu Ellen-olohuoneen pehmeällä matolla ympärillään erivärisiä palloja, taustalla alttariliinan risti.

Nallekirkossa lauletaan, soitetaan ja kiitetään Luojaa kevään ihmeistä.

Leena, Hugo, Maria, Mari ja Jaana järjestävät Ellen-olohuoneeseen kirkkohetken kaikille nalleille ja heidän ystävilleen. Tule sinä oman nallesi ja muun perheen kanssa Facebookiin!

Löytyisiköhän kotoa jokin värikäs huivi tai kangas? Jos olet askarrellut muskarin ohjeiden mukaan muurahaisguiron, ota se tai jokin muu soitin esille myös! Kokeile, mistä saisit kivan äänen. Ehkä avainnippu? Tai lusikka ja muovilautanen? Vai sittenkin kukkaruukku ja kynä? Myös omilla käsillä saa kivaa ääntä taputtamalla, läpsyttämällä tai vaikka hieromalla niitä vastakkain!

Kirkkohetki kestää noin puoli tuntia ja on nähtävissä noin viikon ajan tässä linkissä. Voit seurata nallekirkkoa kirjautumatta Facebookin käyttäjäksi.