Messu Masalan kirkossa

Messu Masalan kirkossa Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Tule Masalan kirkkoon sopalle klo 16 ja iltamessuun klo 17!

Kevään aikana Masalassa järjestetään Sunnuntai kirkolla -messuja, joiden toteuttamiseen kutsutaan mukaan kaikkia kiinnostuneita. Voit osallistua pienellä työpanoksella vaikka tarjoilun, lastenhoidon, musiikin tai itse messun toteutukseen.

Soppaa on tarjolla kello 16 alkaen ja messu käynnistyy kello 17. Messun aikana on järjestetty lastenhoito, jolloin lapsille on oma puuhahuone.

Kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita!
Messun järjestelyissä mukana vapaaehtoisten ryhmä, pastorit Lea Kujanpää ja Anna-Maija Kuutti-Manninen sekä kanttori Ilona Nyman.

Soppaa, seuraa ja Sanaa!

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.

kouluyhteistyö, varhaisnuorisotyö vapaapäivät ma ja ti

Kirkkonummen kirkko

Messu Kirkkonummen kirkossa

Tervetuloa messuun!

Veikkolan seurakuntakoti

Messu Veikkolassa

Tervetuloa messuun!

Kirkkonummen kirkko

Tuhkakeskiviikon Taize-messu

Tervetuloa hiljentymään, rukoilemaan ja laulamaan Taize-lauluja.