Vuorovaikutuksen kirkko - kirkkotila muuttuvan keskuksen ytimessä

ke 20.11. kello 18.00 - kello 20.00

Vuorovaikutuksen kirkko - kirkkotila muuttuvan keskuksen ytimessä Kirkkonummen kirkko

Tervetuloa kaikille avoimeen yleisötilaisuuteen, jossa kuulet ja pääset keskustelemaan Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkon historiasta, teologiasta ja tulevaisuudesta.

Arkkitehdit Mikko Bonsdorff ja Kati Winterhalter Arkkitehtitoimisto Okulus Oy:stä esittelevät Kirkkonummen kirkon rakennushistoriaa ja seurakuntayhtymän tilaamaa idealuonnosta kirkon sisätilan uudesta tilajärjestelystä.

Kirkkoherrat Hannu Suni ja Aino-Karin Lovén kertovat kirkkotilan teologiasta. Musiikista vastaa kanttori Ilona Nyman yhdessä laulu- ja soitinyhtye Verson kanssa. Alustusten jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella.Tilaisuus on kaksikielinen.

Tilaisuuden järjestävät Kirkkonummen seurakuntayhtymä, suomalainen ja ruotsalainen seurakunta.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuvassa Kirkkonummen kirkon sisätila vuonna 1924. Alttari sijaitsi tuolloin itä- ja eteläsakaroiden välisessä kulmassa, jossa nykyisin on flyygeli.

Kirkkonummen kirkon rakennushistoriallinen selvitys on tilattavissa. Kirja maksaa 85e (+postikulut). Teos on suomenkielinen.

Kirkon rakennushistoriallisen selvityksen tilauslomake.