Hiljaisuuden retriitti 25.-27.10.2019

pe 25.10. kello 18.00 - su 27.10. kello 16.00

Hiljaisuuden retriitti 25.-27.10.2019 Räfsön leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Kaipaatko mahdollisuutta hiljentyä ja levätä? Syödä hyvin, ulkoilla oman mielen mukaan, pysähtyä hartaushetkiin?

Syksyinen Räfsö kutsuu sinut retriittiin hiljentymään ja lataamaan akkuja. Viikonloppua rytmittävät hartaushetket ja ruokailut. Niiden lisäksi aikaa jää ulkoiluun, lukemiseen ja lepäämiseen kunkin omien tarpeiden mukaan. Retriitissä voit levätä Jumalan läsnäolossa.

Syysretriitti pidetään Räfsön saaressa, seurakunnan leirikeskuksessa. Kokoontuminen on Motaleffin rannassa (Långholminpolku 25, Porkkalanniemi) perjantaina 25.10 klo 18.00. Palaamme mantereelle sunnuntaina klo 16 mennessä.

Retriitin hinta on 110€. Mukaan mahtuu 11 henkilöä. Kutsumme mukaan erityisesti teitä, jotka ette ole aiemmin olleet retriitissä!
Ohjaajina pastorit Anna-Maija Kuutti-Manninen ja Juhani Nurminen.

Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla allaolevan linkin kautta.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittautumislinkki

pappien esimies, yleinen seurakuntatyö vapaapäivät pe ja la

aikuistyö ja lähetystyö vapaapäivät to ja pe