Iloinen huutokauppa

Olohuonetila Ellen

Iloinen Huutokauppa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Iloinen huutokauppa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Huutokauppa pidetään su 6.10. klo 14 Ellenissä, Kauppakeskus Kirsikassa.

Myynnissä hyvää tavaraa ja muita yllätyksiä kotiin ja mökille. Astioita, sisustustavaraa, koruja, tauluja ym. Tavarat ovat nähtävillä huutokauppapäivänä alk. klo 13.
Maksuvälineinä käyvät käteinen ja kortti. Huutokaupan yhteydessä Ellenissä on myös kirpputori.
Koko huutokaupan tuotto käytetään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Vuoden 2020 keräyskohteena on perheiden ja vanhemmuuden tukeminen Kirkon Ulkomaanavun, oman seurakunnan diakoniatyön sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

Meklarina toimii Kirkkonummen suom. srk:n yhteisvastuukeräyspäällikkö, kanttori Tarja Viitanen ja huutokaupan järjestää Kirkkonummen suomalainen seurakunta.

Tervetuloa viihtymään!

Lahjoituksia huutokauppaan otetaan vastaan. Ota yhteys:
Helvi Vuolasmaa, p. 050 5678623 helvi.vuolasmaa@evl.fi
Tarja Viitanen, p. 0500 728393 tarja.viitanen@evl.fi
Tavaroita voi toimittaa myös suoraan Elleniin la 5.10. klo 9-15 tai huutokauppapäivänä klo 12-13.

vapaapäivät to, pe

Keskustan aluetyö.

Johdettavat ryhmät: Nuorisokuoro Merituuli, Seurakuntakuoro ja St. Michael Brass