Vanhemmuuden vuoristoradalla

Vanhemmuuden vuoristoradalla

Kannonkolon asukaspuisto, Munkinkuja 4, Kirkkonummi

Vertaisryhmä vanhemmuuden kysymyksistä

Kirkkonummen suomalainen seurakunta, kunnan avoin varhaiskasvatus sekä perhepalvelut järjestävät yhdessä keskusteluryhmiä vanhemmille kunnan kolmessa asukaspuistossa. Joka kerralle on oma teemansa. Voit osallistua vaikka kaikkiin tai valita aiheista ja paikoista sinulle sopivimmat. Lapsille on järjestetty omaa ohjattua puuhaa aikuisten keskustelun ajaksi.

Tilaisuudet ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Perheet keskusta, Masala ja Veikkola Verkostot

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Perhetupa

Perhetupa on koko perheen kohtaamis- ja puuhapaikka

Laajakallion kerhotilat

Ensi kertaa vanhemmaksi

Vauvojen ja vanhempien vertaisryhmässä ihmetellään ja ihastellaan, leikitään ja hiljennytään, lorutellaan ja lauletaan yhdessä jakaen uuden vauvaperheen arjen iloja ja väsymyksiä.

Ensi kertaa vanhemmaksi