Naisten hyvinvointileiri Räfsössä

pe 4.10. kello 18.00 - la 5.10. kello 18.30

Lepoa ja virkistystä naisille!

Työikäisten naisten hyvinvointileiri tarjoaa syksyllä mahdollisuuden lepoon ja omien voimavarojen löytämiseen. Seurakunnan ja Into wellness clubin yhteistyössä järjestämällä leirillä sinulla on mahdollisuus liikkua, hiljentyä, keskustella ja saunoa Räfsön saaren kauniissa ympäristössä. Leirillä keskitymme kehon, mielen ja sielun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hinta 70€. Majoittuminen neljän hengen huoneissa. Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy lauantaina 18.30.
Leirille mahtuu 30 ilmoittautunutta. Kirkkonummelaiset etusijalla. Ilmoittautuminen päättyy 8.9.

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.