Kirkkomusiikin päivän konsertti

Kirkkonummen kirkko

Valtakunnallinen kirkkomusiikin päivä järjestetään toista kertaa torstaina 19.9.2019.

Kirkkomusiikin päivän 2019 suojelija on arkkipiispa Tapio Luoma. Pyhän Mikaelin kirkon konsertissa klo 19 esiintyvät suomalaisen seurakunnan kanttorit Ilona Nyman, Johanna Salmela, Mari Sirén ja Tarja Viitanen. Kanttoreiden lisäksi konsertissa esiintyy Nuorisokuoro Merituuli johtajanaan Tarja Viitanen. Konsertin ohjelmisto koostuu suomalaisesta musiikista. Ohjelma 10 €. Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

Taize-messu

Tervetuloa hiljentymään, rukoilemaan ja laulamaan Taize-lauluja.

Kirkkonummen kirkko

Vuorovaikutuksen kirkko - kirkkotila muuttuvan keskuksen ytimessä

Tervetuloa kaikille avoimeen yleisötilaisuuteen, jossa kuulet ja pääset keskustelemaan Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkon historiasta, teologiasta ja tulevaisuudesta.

Kirkkonummen kirkko

30-vuotisjuhlakonsertti Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO)

Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) pitää yhden 30-vuotisjuhlakonserteistaan Kirkkonummella