Olohuone auki Ellenissä

Olohuonetila Ellen

Tervetuloa seurakuntien olohuoneeseen!

Ellen niminen tila on seurakuntien yhteinen olohuonetila kauppakeskus Kirsikassa, johon kaikenikäiset ovat tervetulleita. Ellenin olohuone on auki pääsääntöisesti arkipäivisin klo 10-14, mutta monena päivänä toimintaa on iltaan saakka.  Ellenin olohuoneen aamu alkaa aina hartaushetkellä klo 10.15, mistä vastaa joko seurakunnan työntekijä tai vapaaehtoinen. Maanantaiaamuisin hartaus on ruotsinkielinen.Tilaan voi tulla piipahtamaan ja juttelemaan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa.

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.