Kaikenikäiset sateenkaari-ihmisten vanhemmat

Kaikenikäiset sateenkaari-ihmisten vanhemmat

Snellu, Toinen Linja 8, Helsinki

Sateenkaari-ihmisen vanhempi, tule keskustelemaan vanhemmuuden iloista ja erityisyyksistä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa! Tilaisuus on luottamuksellinen ja noudatamme turvallisen tilan periaatteita.

Tapaamme 30.3. Snellun tiloissa, Toinen Linja 8, Helsinki. Keskustelemme aiheesta "Voimavarani kristittynä sateenkaari-ihmisen vanhempana".
Tilaisuuden järjestävät Kirkkonummen suomalainen seurakunta ja Helsingin erityisnuorisotyön keskus Snellu.
Toinen tapaaminen Sateenkaariperheet ry:n tiloissa torstaina 7.3. klo 18-20, jolloin keskustelemme tunteista ja niiden käsittelystä, mukana Perhesuhdekeskuksen harjoittelija, itsekin sateenkaarinuoren vanhempi Riikka Aapalahti.

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot

Snellu, Alppilan kirkon yhteydessä, Kotkankatu 2, Helsinki

Kristillinen tapaaminen sateenkaari-ihmisten vanhemmille

Illan tavoitteena on tarjota tilaa voimauttavaan keskusteluun vertaisten kanssa turvallisessa ja sensitiivisessä ympäristössä.