ANGEL MUSIC - Enkelimusiikkia

ANGEL MUSIC - Enkelimusiikkia Kirkkonummen kirkko

ANGEL MUSIC - Enkelimusiikkia                                                                                            Nuorisokuoro Merituuli laulaa enkeliaiheista musiikkia Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa su 17.3. klo 18.

Tänä vuonna 25-v. juhlaansa viettävä Nuorisokuoro Merituuli laulaa kauneimpia enkelilauluja Angel Music -konsertissaan.

Angel Music - Enkelimusiikkia -teemalla koottu ohjelmisto pitää sisällään Tarja Viitasen sovittamia suomalaisia klassikoita, kuten mm. Suojelusenkeli ja Nyt kerron mä sulle, lapseni. Mukana on myös Libera-poikakuoron tunnetuksi tekemiä herkän kauniita lauluja sekä Ave Maria- lauluja, mm. Caccinin ihana Ave Maria.

Merituulessa laulaa tällä hetkellä 21 nuorta laulajaa. Kirkkonummelaiset nuoret kirkkaan kuulailla äänillään ovat ihastuttaneet Kirkkonummea jo vuodesta 1994. Kuoron riveissä on laulanut vuosien varrella jo satoja nuoria, joista moni on löytänyt tiensä opiskelija- ja aikuiskuoroihin eri puolelle Suomea.

Nuorisokuoro Merituuli on perustamisestaan lähtien ollut mukana laulamassa monissa seurakunnan ja kunnan tilaisuuksissa sekä tietenkin pitänyt omia konserttejaan eri puolilla Suomea ja myös ulkomailla, mm. USA:ssa, Saksassa, Italiassa, Virossa, Ruotsissa ja Puolassa.

Yhdessä voi saada aikaan suuria!                                                                                                                                          Kuorossa ei kenenkään yksin tarvitse olla tähti, sillä yhdessä tekemällä voidaan saada aikaan asioita, joiden saavuttaminen yksin olisi mahdotonta. Vuosien varrelle on mahtunut monenlaista. Upeat ja onnistuneet ulkomaanmatkat, omat konsertit Kirkkonummella, moni tapahtuma ja juhla on jäänyt mieleen. Tyttöjen kauniit äänet soivat upeasti kirkossamme. Monet kuorolaisista soittavat myös jotakin soitinta. Kuoron riveistä löytyy pianisteja, viulisteja ja huilisteja. Heitä on myös kuultu monissa konserteissa.

Maaliskuun lopussa Merituuli osallistuu Kuopiossa pidettävään kirkon nuorisokuorojen tapahtumaan ja esiintyy konsertissa Kuopion tuomiokirkossa.

Yksi Angel Music -konsertin helmistä on Robert Prizemanin sävellys Angelis, jossa tyttöjen kirkkaat äänet kohoavat korkeuksiin luoden enkelimäisen harmonian kirkon holveissa.

Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

Ohjelma 10 e, tuotto nuorten kuorotoiminnan hyväksi.

vapaapäivät to, pe

Keskustan aluetyö.

Johdettavat ryhmät: Nuorisokuoro Merituuli, Seurakuntakuoro ja St. Michael Brass

Haapajärven kirkko

Viulukonsertti - BachHour

Viulisti Kreeta-Julia Heikkilä soittaa J.S.Bachin sooloviulumusiikkia

Haapajärven kirkko

Viulukonsertti

Viulisti Kreeta-Julia Heikkilä soittaa J.S.Bachin sooloviulumusiikkia.