Ystävänpäivän avoimet ovet Kirsikan uudessa tilassa

Tervetuloa tutustumaan uuteen tilaan! Välkommen!

YSTÄVÄNPÄIVÄN AVOIMET OVET
To 14.2. klo 10-19
Kauppakeskus Kirsikan kauppakäytävällä (entinen Postin tila), Saloviuksentie 3

Ystävänpäivänä seurakuntien uudessa tilassa on ensimmäisen kerran avoimet ovet kirkkonummelaisille klo 10-19. Ystävänpäivän kahvi/teetarjoilu. Tervetuloa ideoimaan ja kertomaan toiveitasi tilan käyttöön. Uusi tila tarvitsee myös nimen, osallistuthan myös nimikilpailuun! Paikalla koko päivän seurakuntien työntekijöitä. Tervetuloa! Välkommen!
klo 10-11 Toiminnallinen rukoushelmipolku erityisesti lapsiperheille
klo 15-15.30 lauluhetki Pääskysten kanssa erityisesti lapsille ja kouluikäisille
klo 18-18.30 kaiken kansan lauluhetki Värinä kuoron kanssa

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.

Laajakallion kerhotilat

Perhetupa Laajakallio

Perhetuvassa on toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Veikkolan seurakuntakoti

Iltaperhekahvila

Iltaperhekahvilatoiminta toteutetaan yhdessä Kirkkonummen MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisten kanssa. Iltaperhekahvilassa ei ole hartaushetkeä.

ISKO 1

Ensimmäisen vuoden isoskoulutuskerta.