Vanhemmuuden vuoristoradalla

Veikonvintin asukaspuisto

Yhteistyössä Kirkkonummen kunnan perhepalveluiden, neuvolan ja asukaspuistojen kanssa toteutettu vertaisryhmä vanhemmuuden kysymyksistä.

Vanhemmuuden vuoristoradalla -ryhmät kokoontuvat Kirkkonummen asukaspuistoissa noin kerran kuussa, jokaisessa viisi kertaa. Joka kerralla on oma vanhemmuuteen ja lapsiperheen arkeen liittyvä teemansa. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Voit valita itsellesi sopivimmiman aiheen ja puiston tai osallistua vaikka kaikkiin keskustelukertoihin.

Lapsille on järjestetty omaa ohjattua puuhaa aikuisten keskustelun ajaksi.

14.2. Vanhempana sukupolvien ketjussa

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot

Perheet Masala ja Veikkola. Verkostot

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostotyö

Laajakallion kerhotilat

Ensi kertaa vanhemmaksi

Vauvojen ja vanhempien vertaisryhmässä ihmetellään ja ihastellaan, leikitään ja hiljennytään, lorutellaan ja lauletaan yhdessä jakaen uuden vauvaperheen arjen iloja ja väsymyksiä.

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Ensi kertaa vanhemmaksi

Kantvikin koulu, Toppapolku 2

Torstaitupa

Touhua, toimintaa, puuhaa ja yhdessäoloa perheille.