Laajakallion kerhotilat

Vauvojen ja vanhempien vertaisryhmässä ihmetellään ja ihastellaan, leikitään ja hiljennytään, lorutellaan ja lauletaan yhdessä jakaen uuden vauvaperheen arjen iloja ja väsymyksiä.

Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ja niihin voi tulla mukaan joustavasti koko kauden.

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot

Veikonvintin asukaspuisto

Vanhemmuuden vuoristoradalla

Yhteistyössä Kirkkonummen kunnan perhepalveluiden, neuvolan ja asukaspuistojen kanssa toteutettu vertaisryhmä vanhemmuuden kysymyksistä.

Laajakallion kerhotilat

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus