Ekumeeninen vaellus

Kirkkonummen kirkko

Tervetuloa perinteiselle Kuninkaan tien ekumeeniselle vaellukselle!

Kuninkaan tien ekumeeninen vaellus                                            Keskusta-Masala

Su 20.1. klo 13.30-18.30

Ekumeeninen vaellus on jo perinteeksi muodostunut ekumeenisen rukousviikon tapahtuma.

• Kokooontuminen Pyhän Mikaelin kirkossa klo 13.30
  • Lähtö vaellukselle rukoushetken jälkeen
  • Pysähdys sekä Karmelin rukoushuoneella että Pokrovassa, joissa rukoushetket
  • Vaellus jatkuu Masalan kirkolle, jossa keittoateria kahvin/teen ja leivonnaisen kera (5€)
  • Vaellus päätetään Masalan kirkossa loppuhartauteen n. 17.00
  • Vaelluksella mukana Kirkkonummen helluntaiseurakunta, ortodoksikristityt, vapaaseurakunta ja luterilainen seurakunta.
  • Ilmoittautuminen 10.1. mennessä tekstiviestillä 050 3062727(Ritva Karikoivu) tai sähköpostilla ritva.karikoivu@evl.fi  Muista kertoa erityisruokavaliosi.

Tervetuloa vaeltamaan ekumenian hengessä!

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Rukouksen voima -piiri

Tervetuloa opettelemaan heittämään murheet Taivaallisen Isän kannettavaksi!

Kirkkonummen kirkko

Aamurukouspiiri

Tervetuloa opettelemaan heittämään kaikki murheet Taivaallisen Isämme kannettavaksi!

Veikkolan seurakuntakoti

Rukouspiiri

Tervetuloa rukoilemaan ja luottamuksellisesti jakamaan elämän kuormaa piiriin!