Laajakallion kerhotilat

Vauvojen ja vanhempien vertaisryhmässä ihmetellään ja ihastellaan, leikitään ja hiljennytään, lorutellaan ja lauletaan yhdessä jakaen uuden vauvaperheen arjen iloja ja väsymyksiä.

Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ja niihin voi tulla mukaan joustavasti koko kauden.

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot

Veikkolan nuorisotila, Koskentori

Vauvakahvila

MLL Pohjois-Kirkkonummen yhdistys ja Kirkkonummen suomalainen seurakunta järjestävät vauvakahvilassa ohjattuja keskusteluja teemapäivinä. Vauvakahvila kokoontuu tiistaisin klo 13-15.

Laajakallion kerhotilat

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus