Joulu on jo ovella - Julen är här, Oopperayhdistyksen joulukonsertti

pe 21.12. kello 18.00 - kello 19.15

Joulu on jo ovella - Julen är här, Oopperayhdistyksen joulukonsertti Kirkkonummen kirkko

Kirkkonummen Oopperayhdistyksen joulukonsertti

Kirkkonummen oopperayhdistyksen joulukonsertti Joulu on jo ovella - Julen är här

Pyhän Mikaelin kirkossa kuullaan perjantaina 21.12. klo 18 klassikoita ja uudempaa joulumusiikkia oman kunnan taitavien laulajien voimin. Kirkkonummen oopperayhdistyksen joulukonsertissa on luvassa myös kantaesitys, kun ohjelmistossa on Annukka Aholan säveltämä ja sanoittama laulu nimeltä Jouluaatto .

- Vuosi 2018 on ollut aikamoista myllerrystä, mutta haluaisin, että ihmiset voisivat löytää joulusta rauhan. Laulussani on asioita, joita itse koen tärkeiksi joulussa, mutta jokainen kokee ne omalla tavallaan, pohtii Ahola, joka toimii myös yhdistyksen taiteellisena johtajana.

Konsertissa esiintyy monelle tuttujen laulajien lisäksi myös uusia kasvoja. Mainittakoon, että konsertin päätteeksi kuulemme iki-ihanan joulusävelmän O helga natt Pasi Saarelman tulkitsemana ja oopperayhdistyksen kuoron säestämänä. Konsertin pianisti on Liisa Pimiä ja urkuri Pia Innala. Ohjelmia á 10 € myydään ennen konserttia ovella.

Kirkkonummen Oopperayhdistys