Veikkolan seurakuntakoti

Nuortenilta Veikkolan seurakuntakodilla yhteistyössä Kirkkonummen kunnan nuorisotoimen kanssa.

Tämä ilta on tarkoitettu erityisesti sateenkaareville nuorille (esimerkiksi sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluvat sekä sukupuoltaan ja/tai seksuaalista suuntautumistaan pohtivat nuoret), sekä heidän ystävilleen. Ilta on luottamuksellinen ja syrjinnästä vapaa.

Seurakuntakodilla vietetään mukavaa aikaa yhdessä ja käsitellään nuoria kiinnostavia asioita. Paikalla on seurakunnan työntekijä sekä kunnan nuorisonohjaaja, joiden puoleen voi kääntyä itseä askarruttavissa asioissa.

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Iltamessu Masalan kirkossa erityisesti nuorille

Tervetuloa nuoret ja nuorenmieliset!