Kirkkonummen kamarikuoron joulukonsertti

Kirkkonummen kamarikuoron joulukonsertti Kirkkonummen kirkko

Kirkkonummen kamarikuoron joulukonsertti

KIRKKONUMMEN KAMARIKUORO 45 VUOTTA

Joulua odotellessa on mukava virittäytyä tunnelmaan jouluisen musiikin parissa.

Kirkkonummen kamarikuoro juhlistaa 45-vuotista taivaltaan kahdella joulukonsertilla, joista ensimmäinen on Kirkkonummen kirkossa perjantaina 7.12. klo 19.00. Toinen konsertti on Karjalohjan kirkossa lauantaina 15.12. klo 18.00.

Kirkkonummen konsertissa pääpaino on ruotsinkielisissä lauluissa, olihan kuoro alun perin täysin ruotsinkielinen, ja vielä tänäkin päivänä noin puolet kuorolaisista puhuu äidinkielenään ruotsia. Konsertin helmenä voidaan kuitenkin pitää amerikkalaisen säveltäjän Eric Whitacren teosta Alleluja, jonka sointumaailma on kuin taivaasta. Teos on vaatinut pitkäjänteistä ja sinnikästä harjoittelua, ja kuoron suureksi innostukseksi se on vihdoin valmis esitettäväksi. Muutakin taivaallista musiikkia saadaan kuulla, esimerkiksi Panis Angelicus, jossa sopraanosoolon laulaa Kerstin Munck ja viulua soittaa Satu Nissilä. Luvassa on myös muita rakkaita joululauluja kuten Sydämeeni joulun teen ja Heinillä härkien, tällä kertaa ruotsiksi laulettuna. Konsertin johtaa Pia Hemminki.

Ohjelman saa ovelta ennen konserttia tai ennakkoon kuorolaisilta, hinta 10 e.

Tervetuloa!

Kirkkonummen kamarikuoro