Minun kirkkoni soi -konsertti

Seurakuntavaalien konsertti.

Konsertissa esiintyvät Lapsikuoro Tähti, Lasten musateatteriryhmä Joutsen sekä Laulu- ja soitinyhtye Verso. Konsertin kehyskertomuksen on käsikirjoittanut  Joutsenen. Mitä lapset päättäisivät, jos saisivat nuijia päätöksia?

Käsiohejlma 5€ Kirkon Ulkomaanavun katastrofikeräykseen

Ensi kertaa vanhemmaksi

Vauvojen ja vanhempien vertaisryhmässä ihmetellään ja ihastellaan, leikitään ja hiljennytään, lorutellaan ja lauletaan yhdessä jakaen uuden vauvaperheen arjen iloja ja väsymyksiä.

Piennarpihan asukaspuisto

Vanhemmuuden vuoristoradalla

Yhteistyössä Kirkkonummen kunnan perhepalveluiden, neuvolan ja asukaspuistojen kanssa toteutettu vertaisryhmä vanhemmuuden kysymyksistä.

Ensi kertaa vanhemmaksi