Messu kaikenikäisille Veikkolan seurakuntakodilla

Veikkolan seurakuntakoti

Tervetuloa messuun!

Kaikenikäisten messussa rukoilemme ja laulamme yhdessä sekä vietämme ehtoollista. Aiheena Valvokaa sekä meidän seurakunta.

Messussa mukana Johanna Siltala, Terho Haataja ja Kaarina Tynkkynen, lastenohjaajat. Kanttorina Johanna Salmela. Mukana koululaisia ja seurakuntalaisavustajia.

Messun yhteydessä mahdollisuus ääneestää seurakuntavaaleissa.

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Hyvä aamupala

Aamupala 0,50€ ja K-market Masalan lahjoitusleipää.