Messu kaikenikäisille Veikkolan seurakuntakodilla

Veikkolan seurakuntakoti

Tervetuloa messuun!

Kaikenikäisten messussa rukoilemme ja laulamme yhdessä sekä vietämme ehtoollista. Aiheena Valvokaa! meidän seurakunta.

Messussa mukana Johanna Siltala, Kaarina Tynkkynen, Katja Aalto, seurakuntalaisavustajat. Kanttorina Johanna Salmela. Mukana Valona-kuoro, soittajia sekä lastenlauluryhmä.

Messun yhteydessä mahdollisuus äänestää seurakuntavaaleissa.

Messun jälkeen keittoruokailu sekä 9 luokkien vaalikahvila.

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Kirkkonummen kirkko