Valoa pimeyteen hyvinvointitapahtuma Intossa

Valoa pimeyteen hyvinvointitapahtuma Intossa

Into club, Munkinmäentie 7, Kirkkonummi

Hyvinvointitapahtuma, rentoutusta ja rukousta

Ihminen on sielun ja ruumiin muodotama kokonaisuus. Fyysinen hyvinvointi vaikuttaa myös henkiseen ja hengelliseen hyvinvointiimme.

Into Club järjestää kaamoksen ytimessä voimaannuttavan hyvinvointihetken yhteistyössä Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan kanssa.

Yhdistämme kehollisen ja hengellisen huolenpidon, koska tunnistamme ihmisen olevan monitahoinen kokonaisuus.

Ohjelma:

Alkusanat - pastori Johanna Siltala
Syvävenyttely ja syvärentoutus - Jarno Tynkkynen
Loppuhartaus - pastori Johanna Siltala

Tilaisuuden jälkeen naisten sauna ja mahdollisuus keskusteluun.

Sitovat ilmoittautumiset: asiakaspalvelu(at)intowellness.fi tai suoraan ajanvarausjärjestelmässä.

Into club

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti