Nallekirkko

Kirkkonummen kirkko

Nallekirkossa vietetään yhteinen kirkkohetki nallejen kanssa.

Kirkkohetkessä lauletaan ja leikitään yhdessä. Mukaan voi ottaa oman pehmolelun. Hetki kestää n puoli tuntia.

Nalle, jolla on punainen messukasukka yllään.

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.

Laajakallion kerhotilat

Perhetupa Laajakallio

Perhetuvassa on toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Veikonvintin asukaspuisto

Vanhemmuuden vuoristoradalla

Yhteistyössä Kirkkonummen kunnan perhepalveluiden, neuvolan ja asukaspuistojen kanssa toteutettu vertaisryhmä vanhemmuuden kysymyksistä.

Laajakallion kerhotilat

Ensi kertaa vanhemmaksi

Vauvojen ja vanhempien vertaisryhmässä ihmetellään ja ihastellaan, leikitään ja hiljennytään, lorutellaan ja lauletaan yhdessä jakaen uuden vauvaperheen arjen iloja ja väsymyksiä.