Nallekirkko

Kirkkonummen kirkko

Nallekirkossa vietetään yhteinen kirkkohetki nallejen kanssa.

Kirkkohetkessä lauletaan ja leikitään yhdessä. Mukaan voi ottaa oman pehmolelun. Hetki kestää n puoli tuntia.

Nalle, jolla on punainen messukasukka yllään.

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.

Laajakallion kerhotilat

Ensi kertaa vanhemmaksi

Vauvojen ja vanhempien vertaisryhmässä ihmetellään ja ihastellaan, leikitään ja hiljennytään, lorutellaan ja lauletaan yhdessä jakaen uuden vauvaperheen arjen iloja ja väsymyksiä.

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Ensi kertaa vanhemmaksi

Veikkolan seurakuntakoti

Iltaperhekahvila

Iltaperhekahvilatoiminta toteutetaan yhdessä Kirkkonummen MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisten kanssa. Iltaperhekahvilassa ei ole hartaushetkeä.