Suomalainen messu

Suomalainen messu Kirkkonummen kirkko

Tervetuloa yhteisölliseen messuun!

Suomalaisessa messussa kaikuvat kansamme sävelperintö ja puhuttelevat sanat. Lasse Heikkilä on suomalaisen messun sävellysten takana.

Mukana laulu- ja soitinyhtye Värinä sekä yhteiskristillinen musiikkiryhmä. Lisäksi seurakunnan Israelilaisten kansantanssien ryhmä, joka tanssii kahden  suomalaisen messun laulun aikana.

Toimittaa Marjo Parttimaa, vapaaehtoisia ja yhteiskristillistä väkeä.

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Kirkkonummen kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Kirkkonummen kirkko

Kauneimmat joululaulut

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Kauneimmat joululaulut ja nuorten puurojuhla

Tervetuloa laulamaan yhdessä nuoret ja nuorenmieliset!