Hiljaisuuden retriitti

pe 26.10. kello 18.00 - su 28.10. kello 16.00

Hiljaisuuden retriitti Räfsön leirikeskus

hiljaisuuden retriitti

Syksyinen Räfsön saari kutsuu sinua hiljaisuuden äärelle.

Kaipaatko mahdollisuutta pysähtyä hetkeksi? Olla hiljaisuudessa? Antaa rukouksen ja laulujen hyväillä sielua? Syödä hyvin, levätä ja ulkoilla oman mielen mukaan?

Retriitissä saa olla vapaa arjen vaatimuksista ja vastuista. Kun on itse hiljaa, aistit avautuvat näkemään ja kuulemaan tarkemmin.

Hiljaisuuden retriitti tarjoaa nimensä mukaisesti mahdollisuuden hiljentymiseen ja omien akkujen lataamiseen. Viikonloppua rytmittävät hartaushetket ja ruokailut. Niiden lisäksi aikaa jää ulkoiluun, lukemiseen ja lepäämiseen kunkin omien tarpeiden mukaan. Retriitissä voi levähtää Jumalan läsnäolossa.

Retriitti pidetään Räfsön saaressa, seurakunnan leirikeskuksessa. Kokoontuminen Motaleffin rannassa (Långholminpolku 25, Porkkalanniemi) perjantaina 26.10 klo 18.00. Palaamme mantereelle sunnuntaina klo 16 mennessä.

Retriitin hinta on 110€. Mukaan mahtuu 11 henkilöä. Kutsumme mukaan erityisesti teitä, jotka ette ole aiemmin olleet retriitissä!

Ohjaajina pastori Johanna Siltala ja teologi/muusikko Lea Kujanpää

Retriitti on tällä hetkellä täynnä

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.