Miesten perjantai-ilta

Miesten perjantai-ilta

Kirkkonummen Palvelukeskus, Rajakuja 3

Tervetuloa kuntoilemaan ja sen jälkeen yhteistä keskustelua illan aiheesta!

Miesten perjantaissa illassa 28.9.

Klo 17 kuntoilua Palvelukeskusken kuntosalilla, Rajakuja 3 Saunaan pääsee kuntoilun jälkeen.  Kuntosalin käyttöä varten tulee olla salikortti, jonka saa ostettua päiväsaikaan Palvelukeskuksen toimistosta.

Klo 18.30 Iltapala, jossa on vapaaehtoinen maksu.

Klo 19 alkaa ohjelmallinen osuus, illassa Kyösti Komulainen kertoo elämän tarinaansa: Miten minusta tuli minä?  Illan isäntänä Reijo Turunen.

Klo 20.30 Iltahartaus, jonka pitää Jaakko Rahja

Miesten perjantai-illassa kirkkonummelainen Kyösti Komulainen kertoo, kuinka erään lehtiartikkelin selviytymistarinassa haastateltiin tyylikästä ja menestyvää julkisuuden henkilöä. Mies oli nuorukaisena ajautunut ongelmiin, joista selviytymiseen oli saanut ohjausta ja rohkaisua toiselta ihmiseltä. Artikkeli oli otsikoitu: ‘Yksi lause voi kantaa nuoren aikuisuuteen tai latistaa ikuisesti’. Tässäpä saattaisi olla elämää hieman pitempään nähneillä jotain myönteistä annettavaa.

Elämässä on myötämäkiä ja vastamäkiä. "Tärkeää on hoksata ne hyvät hetket ja olla niistä iloinen. Kohdalle voi myös tulla asioita, joita ei haluaisi ottaa vastaan. Niidenkin kanssa on elettävä.  Minulla on oma tarinani. Työurani alkutaipaleella oli ehkä enemmän mutkia kuin keskimäärin. Sieltä on myös tarkimmat muistot. Silloin tehtyjen ratkaisujen pohjalta elämä vakiintui tiettyihin uomiin. Kaikkien niiden kokemusten kautta minusta on tullut minä." kertoo Kyösti, mutta perjantai-illassa lisää.

Tervetuloa!