Avoimet ovet Räfsössä

Räfsön leirikeskus

Tule tutustumaan seurakunnan leirisaareen, Räfsöhön!

Lämpimästi tervetuloa kaikille avoimeen päivään seurakunnan leirisaareen 15.9.!

Kutsumme päivään erityisesti uudet kirkkonummelaiset. Saaressa on mahdollisuus ulkoilla, ruokailla joko leirikeskuksen ruokalassa tai omien eväiden kanssa nuotiolla paistaen. Päivän aikana on mahdollisuus hiljentyä Kotakirkossa, kalastaa, frisbeegolfata, sienestää ja uida kunkin omien toiveiden mukaan. Mukana on työntekijöitä ja seurakuntalaisia, jotka osaavat kertoa, mitä seurakunnassa tapahtuu. Ruokailu aikuiset 10€ ( lounas ja kahvi kahvileivonnaisen kanssa) lapset alle 12-vuotiaat 5€ ( lounas ja mehu leivonnaisen kanssa)

Toivomme ilmoittautumista sekä ruokailun että lauttakuljetuksen vuoksi 6.9. mennessä. Muista kertoa mahdollista ruokailua varten erityisruokavaliosi. Ilmoittautuminen sähköpostilla ritva.karikoivu@evl.fi.

Lauttakuljetus saareen Motaleffin rannasta klo 10 ja klo 11.

Paluukuljetus Motaleffin rantaan klo 16.

www.rafso.fi

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.

Laajakallion kerhotilat

Perhetupa Laajakallio

Perhetuvassa on toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Ystävän kammari