Sateenkaareva nuortenilta Veikkolassa

Sateenkaareva nuortenilta Veikkolassa Veikkolan seurakuntakoti

Erityisesti sateenkaareville nuorille (sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluvat, sukupuoltaan ja/tai seksuaalista suuntautumistaan pohtivat yms) suunnattu nuortenilta.

Illat on suunnattu erityisesti sateenkaareville nuorille (sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluvat, sukupuoltaan ja/tai seksuaalista suuntautumistaan pohtivat yms), mutta iltaan voi tulla mukaan ystävätkin. Illat ovat luottamuksellisia ja syrjinnästä vapaita alueita.
Yhteistyössä Kirkkonummen kunnan nuorisopalveluiden kanssa.

Sateenkaareva nuortenilta

Nuortenilta Veikkolan seurakuntakodilla yhteistyössä Kirkkonummen kunnan nuorisotoimen kanssa.