Sateenkaarevat nuortenillat Lyanilla

Kerhotalo Lyan

Sateenkaarevat nuortenillat Lyanilla.

kKirkkonummen suomalaisen seurakunnan eristyisnuorisotyö järjestää yhteistyössä Kirkkonummen kunnan nuorisopalveluiden kanssa kolma satenkaarevaa nuorteniltaa Lyanilla (Pappilanmäki 5).

Illat on suunnattu erityisesti sateenkaareville nuorille (sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluvat, sukupuoltaan ja/tai seksuaalista suuntautumistaan pohtivat yms), mutta iltaan voi tulla mukaan ystävätkin. Illat ovat luottamuksellisia ja syrjinnästä vapaita alueita.

Illoissa käsitellään kävijöitä kiinnostavia teemoja sekä vietetään aikaa yhdessä.

Veikkolan seurakuntakoti

Sateenkaareva nuortenilta

Nuortenilta Veikkolan seurakuntakodilla yhteistyössä Kirkkonummen kunnan nuorisotoimen kanssa.

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Iltamessu Masalan kirkossa erityisesti nuorille

Tervetuloa nuoret ja nuorenmieliset!

Veikkolan seurakuntakoti

Sateenkaareva nuortenilta