Tule ystäväksi! Jukka Salmisen lasten konsertti

la 24.3. kello 16.00 - kello 17.00

Tule ystäväksi! Jukka Salmisen lasten konsertti Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Lauluntekijä Jukka Salminen laulaa ja laulattaa lapsia ja lapsenmielisiä. Mukana laulamassa Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan lapsikuorot Joutsen, Pääskyset ja Tähti. Vapaapääsy. Kolehti yhteisvastuukeräykseen.

Jukka Salminen on säveltänyt ja sanoittanut lukuisia rakkaiksi tulleita lasten lauluja, joiden parissa eri-ikäiset ovat voineet yhdessä ihmetellä ja ihastella elämää Luojan luomassa maailmassa. Tervetuloa viettämään mukava musiikkihetki yhdessä. Tilaisuudessa kerätään kolehti yhteisvastuukeräykseen, joka tänä vuonna torjuu nälänhätää kotimaassa ja maailman katastrofialueilla.

johtava kanttori

Vapaapäivät pe ja la

Masalan aluetyö. Johdettavana olevat musiikkiryhmät: Laulu- ja soitinyhtye Verso, Lapsikuoro Tähti,
Lasten musateatteriryhmä Joutsen, Nuorten messubändi

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Kesäkahvila

Grillausta ja kahvittelua

Toritien toimitilat

Keskustan diakoniapäivystys

Ruoka-apua ja lahjoitusruokaa

Kirkkonummen kirkko

Gospelworkshop ja konsertti Pyhän Mikaelin kirkossa 24.8. klo 19 ja klo 21

Kaikille avoin ja maksuton gospelworkshop Pyhän Mikaelin kirkossa. klo 19-20. Workshopin johtaa kirkkonummelainen kanttori Nina Pakkanen ja mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia. Workshopiin ei ole mitään pääsyvaatimuksia, se on osallistava ja tärkeintä yhdessä laulaminen. Workshopin jälkeen klo 21 alkaa Gospel Helsingin konsertti, workshopiin osallistujat pääsevät konserttiin puoleen hintaan.