Lapsikuoro Pääskyset

Keskustan seurakuntatalo

Lapsikuoro Pääskyset alakouluikäisille

Lapsikuoro Pääskyset alakouluikäisille. Kuoro esiintyy mm. perhemessuissa ja lasten tilaisuuksissa. Harjoitusta ennen pieni välipala klo 14.45 alkaen.

vapaapäivät ma, ti

Keskustan aluetyö:

Johdettavat ryhmät: Lapsikuoro Pääskyset sekä Laulu- ja soitinyhtye Värinä

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Kesäkahvila

Grillausta ja kahvittelua

Kirkkonummen kirkko

Gospelworkshop ja konsertti Pyhän Mikaelin kirkossa 24.8. klo 19 ja klo 21

Kaikille avoin ja maksuton gospelworkshop Pyhän Mikaelin kirkossa. klo 19-20. Workshopin johtaa kirkkonummelainen kanttori Nina Pakkanen ja mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia. Workshopiin ei ole mitään pääsyvaatimuksia, se on osallistava ja tärkeintä yhdessä laulaminen. Workshopin jälkeen klo 21 alkaa Gospel Helsingin konsertti, workshopiin osallistujat pääsevät konserttiin puoleen hintaan.

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.