Perhetupa

pe 16.3. kello 09.00 - kello 12.00

Perhetupa on kohtaamis- ja puuhailupaikka lapsille ja heitä hoitaville aikuisille yhdessä. Perhetupaan voi tulla joustavasti aukioloaikoina. Hartaus- ja laululeikkihetki on klo 10.20.

Perhetuvassa on perheiden kanssa suunniteltua ohjattua toimintaa lapsille ja vanhemmille yhdessä. Kerhossa leikitään ja pelaillaan, askarrellaan ja maalaillaan, liikutaan ja lauletaan laululeikkejä sekä ihmetellään asioita hartaushetkissä n. klo 10.20.

Perheiden ja hoitajien lapsineen on mahdollista myös nauttia aamupalaa seurakuntakodilla klo 9-10 hintaan 0,50e/hlö.

Noin kerran kuussa aikuisilla on mahdollisuus keskusteluun ryhmässä. Lapsille järjestetään omaa ohjattua toimintaa aikuisten keskustelun ajaksi.

16.3. Valokuvaus. Mahdollisuus kuvauttaa itsensä ja/tai lapsensa ammattikuvaajalla edulliseen hintaan. Kuvat saa nähtäväkseen ennen ostopäätöstä. Kaveri-, sisarus- ja perhekuvat myös mahdollisia.

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostotyö

Piennarpihan asukaspuisto

Vanhemmuuden vuoristoradalla

Yhteistyössä Kirkkonummen kunnan perhepalveluiden, neuvolan ja asukaspuistojen kanssa toteutettu vertaisryhmä vanhemmuuden kysymyksistä.